Thermia Diplomat Inverter

Bergvärmepumpen med maximal prestanda

En nyutvecklad varvtalsstyrd kompressor, tillsammans med en helt ny typ av styrning, är en stor del av hemligheten bakom Thermia Diplomat Inverters enastående prestanda.

Den varvtalsstyrda kompressorn anpassar hela tiden effekten efter behovet vilket ger en mycket hög årsvärmefaktor. Du använder aldrig mer energi än vad som verkligen behövs, och därmed kan du sänka din elräkning ytterligare.

Extra mycket varmvatten, till lägsta kostnad

Thermia Diplomat Inverter är dessutom utrustad för smart varmvattenproduktion med hjälp av en så kallad hetgasväxlare. Den här tekniken (HGW) gör att man producerar varmvatten samtidigt som man producerar värme till huset, vilket ger mer varmvatten till en lägre kostnad.

Smart styrning och användarvänlig

Thermia Diplomat Inverter styrs från en enkel och snygg färgdisplay. Det första du möts av är reglaget för att justera temperaturen.
Med hjälp av tilläggstjänsten Thermia Online kan du också styra Thermia Diplomat Inverter på distans via webben eller en app i mobilen.

Som värmekälla kan du välja bergvärme, ytjordvärme eller sjövattenvärme.

Om du har låg takhöjd där du vill placera din värmepump, kan du välja en variant med separat varmvattenberedare: Thermia Diplomat Duo Inverter.

Thermias 14-åriga trygghetsförsäkring gäller för hela produkten – de
sex första åren är kostnadsfria och du väljer sedan själv om du vill förlänga ytterligare åtta år.

Snabba värmepumpsbyten

Värmepumpshaveri, eller har du en gammal och trött värmepump som du är rädd ska sluta leverera värme en kall vinterdag? Kanske märker du att elräkningen stigit de senaste vintrarna?

Vi är specialister på snabba värmepumpsbyten.

Normalt sett kan vi lova fullständig installation nästa arbetsdag och det till konkurrenskraftiga priser.

Tveka inte ringa eller fyll i frågeformuläret.

Rostfria varmvattenberedare med 10 år garanti

Från och med årsskiftet levererar vi endast Thermias rostfria varmvattenberedare med 10 års garanti.

2012 Diplomat Optimum G3

November 2012 börjar vi sälja Thermia Diplomat Optimum G3 med bl a ny kompressor och köldmedium R410a som ska leverera marknadens bästa COP enligt labrapporter.

Vi har haft konferens.

Det kommer flera nyheter på VVS/energisidan, bl a läckagesäkra bostäder, trådlös kilowattimräknare, nytt avtal med skorstenshuv/plåtslagare, Thermia Link m.m. Vi diskuterar också samarbete med Santander för finansiering av värmepump. Mer om detta inom kort.

Våra telefoner

Äntligen fungerar våra telefoner igen!

Vi tackar våra kunder för visat tålamod,

då vi har varit väldigt svåra att nå.

Våra vanliga telenfonnummer är:

Manne  08 – 41009400

Sten-Åke  08 -41009405

Vinterrabatt

Vi erbjuder nu en vinterrabatt på  3000:- till alla kunder som beställer en värmepump.

Erbjudandet gäller tom v 9   /  6 Mars.

God Jul

Vi vill passa på att önska våra kunder och övriga en riktig god jul.

Samtidigt har vi nu fått ordning på våra telefonnummer och ni når oss nu som vanligt på 08-410 09 400.

Tillfälligt telefonnummer

P.g.a. tekniska problem har vi ett nytt temporärt telefonnummer, 070-413 82 11.

Konvertering av direkt-el-hus

Från och med i år har det tagit riktig fart med konverteringar av direkt-el-hus. Vi på Bergvärvärmespecialisten får in mer än en konvertering i veckan. Det gör att vi börjar känna oss varma i kläderna och nu även kan kalla oss för Konverteringsspecialisten. Fråga gärna efter referenskunder!

Vad är direktverkande el?
Direktverkande elvärme innebär att elvärme tillförs det värmda utrymmet utan mellanliggande värmelagring och utan värmebärare. Detta berättigar till konverteringbidrag.

Det här kan du söka stöd för:
Materialkostnaden för distributionssystem, radiatorer, abonnentcentral, värmeväxlare samt skorsten och utrustning för värmeackumulering vid installation av värmepump och  dessutom arbetskostnaden för installation av utrustningen som ligger till grund för bidraget. Stöd lämnas med högst 30 % av den stödberättigande kostnaden och max 30 000 kronor per lägenhet eller bostadsanknuten lokal. Du ansöker hos länsstyrelsen. Stödet lämnas för konverteringar som påbörjas och slutförs under tiden 1 januari 2006 till 31 december 2010.