THERMIA VÄRMEPUMPAR

Specialister på Thermia värmepumpar

Vi är specialister på thermia värmepumpar och bergvärmepumpar. Skall du köpa en ny bergvärmepump eller byta värmepump i Stockholm så hjälper vi dig gärna. Bergvärmespecialisten Sverige AB har funnits i snart 20 år och gjort över tusen installationer av värmepumpar varav de flesta från Thermia.

När du ringer och bokar ett värmepumpsbyte till Thermias värmepump så kan din nya värmepump vara igång redan 2-3 dagar senare. Vi tar hand om din gamla pump och du betalar i efterskott 10 dagar senare. I priset på Thermias värmepumpar ingår det 3-års garanti på pumpen och 10-års garanti på varmvattenberedaren. Det ingår dessutom en extra försäkring som täcker reparationkostnaden mellan år 3-6.

Thermia bergvärmepumpar

Vi jobbar till största delen med Thermia bergvärmepumpar som har riktigt hög kvalitet och bra service. Därför föreslår jag alltid en Thermia bergvärmepump som förstahandsval. Alla högkvalitativa värmepumpar är utrustade med en elpatron som kan ge extra tillskott under riktigt kalla vinterdagar eller om ett fel skulle uppstå i utrustningen. En bergvärmepumpar ska fungera varje dag året om och kräver minimalt med skötsel och underhåll. Livslängden på en bergvärmepump varierar mellan olika modeller och märken, men generellt ska en pump från THERMIA hålla upp till 20 år.

Fördelar med THERMIA

Bra energieffektivitet
Snabb uppvärmning och stor varmvattenkapacitet
Låg ljudnivå
Riktigt hög kvalitet
Korta leveranstider
3-års garanti på värmepumpen
10-års garanti på varmvattenberedaren
Livslängd upp till 20 år

Hur fungerar bergvärme

En bergvärmepump använder solenergi som finns lagrad i berggrunden! Det är energi och värme som kan användas för att värma upp hus, byggnader och varmvatten. I motsats till vad vissa påstår så tar inte bergvärmen slut om många inom samma område borrar och skaffar bergvärme. Det finns värme och energi till alla.

Fördelar med bergvärme:

 

  • Kan borras även på små tomter
  • Jämn temperatur året om
  • Ekonomiskt
  • Ger även möjlighet till kyla.

Beroende på var och hur du tar till vara på värmen så används olika benämningar på värmepumpen.

  • Bergvärmepump
  • Ytjordvärmepump
  • Luftvärmepump
  • Sjövärmepump 

Thermia Värmepump
Thermia Bergvärmepump Calibra
Thermia Diplomat

Thermia Atlas

Thermia Atlas har den allra senaste tekniken och utrustad med alla moderna funktioner. Thermia Atlas är den mest effektiva och kompletta värmepumpslösningen.

Thermia Calibra

Thermia Calibra är en inverterstyrd bergvärmepump, som automatiskt kalibrerar in sig efter ditt värmebehov och borrhål. På så sätt utnyttjas din anläggning till max.

Thermia Diplomat Optimum

Thermia Diplomat Optimum är en effektiv och driftsäker värmepump för dig som vill ha ett lättskött uppvärmningssystem med låga driftkostnader. .

Bergvärmespecialisten Sverige AB är ett komplett VVS-företag. Bolaget består av ägaren Manne Deltin samt två anställda.

Läs mer >>

Adress

Årdalavägen 78
125 40 Älvsjö

Telefon

Tel. 08-410 09 400
Tel. 070 891 90 00