Service

Våra värmepumpstekniker arbetar med både förebyggande och akut service. Vi har många duktiga medarbetare med lång erfarenhet i branschen. När du behöver hjälp är vi snabbt på plats. Vi servar självklart alla modeller av Thermias värmepumpar men kan också utföra service och underhåll på andra fabrikat.

När anläggningen är i drift kan den efter ett par år optimeras med hjälp av underhåll och service. Vi har många kunder som vill att vi då och då ska komma och se till att allt fungerar på bästa och mest energieffektiva sätt. För dem erbjuder vi grundliga och prisvärda serviceavtal. Allt för att du ska få ut mesta möjliga av sin värmeanläggning.

Är du redan kund hos oss är det i första hand oss på Bergvärmespecialisten du ska kontakta. Vi har telefonbevakning 00-24, alla dagar i veckan. Ring/smsa 0708-919 000
Om vi inte kan ta ert samtal just då så skicka sms så ringer vi tillbaka så fort vi har möjlighet. Du kan även maila på manne@bergvarmespecialisten.se

Du som är kund hos oss kan dessutom alltid ringa till Thermias tekniska support för slutkund, telefonnummer 0570-813 00, öppet vardagar kl 9 – 11.

Bergvärmespecialisten Sverige AB är ett komplett VVS-företag. Bolaget består av ägaren Manne Deltin samt två anställda.

Läs mer >>

Adress

Årdalavägen 78
125 40 Älvsjö

Telefon

Tel. 08-410 09 400
Tel. 070 891 90 00